Білл Гейтс зробив емоційне зізнання про розлучення з дружиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Білл Гейтс зробив емоційне зізнання про розлучення з дружиною

Білл Гейтс зробив емоційне зізнання про розлучення з дружиною
Джерело:  online.ua

Через два місяці після офіційного оголошення про розлучення засновник Microsoft Білл Гейтс дав перший коментар про розпад сім'ї. В "літньому таборі мільярдерів", куди зараз з'їхалися найбагатші люди планети, мільярдер зі сльозами на очах відверто зізнався, що саме він зруйнував шлюб.

Джерело: New York Post

Питання про розлучення Гейтсу задали на неофіційній сесії конференції, яку щорічно організовує інвестиційний банк Allen & Company. Він відповів на них дуже емоційно.

"Він зізнався, що напартачив. Він практично дав зрозуміти, що розлучення - це його вина. Він був емоційним з цього приводу. І, схоже, був на грані сліз", - розповів очевидець про відповідь Гейтса на питання про розлучення.

До речі, Гейтс завжди відвідував "літній табір мільярдерів" з дружиною Меліндою, але в цьому році прибув на захід насамоті. Його виступ на конференції став першим публічним заходом після оголошення про розлучення з дружиною.

Розлучення Білла і Мелінди Гейтс - що відомо

  • 4 травня 2021 Білл Гейтс і його дружина Мелінда заявили, що розлучаються після 27 років спільного життя.

  • Але вони мають намір продовжувати працювати разом в Фонд Білла і Мелінди Гейтс, сума активів якого досягає 50,7 млрд доларів.

  • Втім, подружжя не впевнено, чи зможе спільно управляти найбільшим в США благодійним фондом, заснованим ними в шлюбі, після розлучення - вони взяли два роки випробувального терміну. Якщо по закінченню цього часу експодружжя не спрацюються, то Білл Гейтс залишиться єдиним керівником, а Мелінда Гейтс отримає свою частку, яку зможе витратити на благодійність на свій розсуд.

  • До речі, у подружжя не було шлюбного договору, тому свої активи вони будуть ділити відповідно до угоди про роздільне проживання.

  • Шлюборозлучний процес триває.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?