Арнольд Шварценеггер офіційно розлучається з дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Арнольд Шварценеггер офіційно розлучається з дружиною

Арнольд Шварценеггер офіційно розлучається з дружиною
Джерело:  online.ua

Шлюборозлучний процес Арнольда Шварценеггера і Марії Шрайвер добігає кінця. Він тривав 10 років і може потрапити в Книгу рекордів Гіннеса як найдовший в історії.

Джерело: Just Jared

Документи на розлучення зі Шварценеггером Марія Шрайвер подала ще в 2011 році. Причиною розриву відносин пари стала зрада Арнольда дружині з домроботницею, яка згодом народила сина і Шварценеггер визнав його своєю позашлюбною дитиною. Пара вже 10 років живе окремо, але тільки зараз визначилася з розлученням.

Важливо відзначити, що ні Марія, ні Арнольд не намагалися весь цей час прискорити розлучення, для якого, втім, не було ніяких перешкод - питань щодо опіки над дітьми у експодружжя не виникло, адже всі спадкоємці вже досить дорослі.

Однак залишається єдиний пункт, який стосується фінансів. Як пара планує поділити спільні гроші, поки незрозуміло. Відомо лише, що статки подружжя оцінюються в 400 млн доларів, які, швидше за все, поділять між подружжям навпіл, так як шлюбний договір Марія і Арнольд не укладали.

Днями Шварценеггер подав заяву про розкриття інформації, що зазвичай говорить про те, що справа про розлучення добігає кінця. Документ тепер передадуть іншій стороні до або під час укладення угоди, шоб нарешті вирішити питання власності або підтримки.

Арнольд Шварценеггер і Марія Шрайвер розлучаються - що відомо про зоряну сім'ю

Арнольд Шварценеггер і Марія Шрайвер з дітьми (фото - instagram.com/patrickschwarzenegger)

  • Актор Арнольд Шварценеггер і журналістка Марія Шрайвер, яка є племінницею 35-го президенту США Джона Кеннеді, познайомилися в 1977 році.

  • Вони зустрічалися 11 років, після чого одружилися.

  • В шлюбі у подружжя народилося четверо дітей: Кетрін (13 грудня 1989 року), Христина (народилася 23 липня 1991 року), Патрік (народився 18 вересня 1993 роки) і Крістофер (народився 27 вересня 1997 року).

  • Сімейна ідилія була зруйнована через зраду Арнольда з хатньою робітницею - Залізний Арні не приховував з нею відносин і публічно визнав своїм позашлюбним сином народженого нею хлопчика.

  • До речі, позашлюбний син Шварценеггера Джозеф, є ровесником молодшого сина подружжя - Крістофера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?