Колишня дружина Позитива назвала причину їхнього розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня дружина Позитива назвала причину їхнього розлучення

Колишня дружина Позитива назвала причину їхнього розлучення
Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо, що колишній соліст гурту "Время и Стекло" Позитив розлучився з дружиною Анною Андрійчук - пара була разом аж 13 років. Однак лише зараз дівчина вирішила розповісти про причину їхнього розлучення.

Джерело: "Світське життя"

Андрійчук назвала причину розлучення з Позитивом 

За словами Анни, разом із Позитивом вона була з 16 років, саме тому на рішення про розлучення вони наважилися не зразу.

Дівчина зізнається, що в їхніх стосунках було чимало нюансів, які вона більше не змогла терпіти.

"Я довго зволікала. У нього завжди на першому місці були робота і музика. Мені не 18 років. Я хочу сім'ю, дитину. Думаю, саме це стало найвагомішою причиною розриву. Не можу сказати, що він не хотів дітей. Просто у нас з цим не склалося", - відверто розповіла Андрійчук.

Окрім того, колишня Позитива вперше відреагувала на чутки про зради ексчоловіка. Анна звернула увагу на те, що вийшла заміж за красивого і популярного співака, тому усвідомлювала, що про зради говоритимуть. Вона багато чула на цю тему, жила з цим.

Що цікаво, Олексій та Анна вже майже 2 роки не живуть разом. Вони робили все можливе, щоб зберегти стосунки, зустрічалися, як колись, подорожували, планували спільне майбутнє. Дівчина намагалася врятувати їхню родину, однак не змогла це зробити.

За словами Андрійчук, вона ніколи не розповідала батькам про їхні сварки. Тому вони думали, що в парі все ідеально. Анна стверджує, що змогла все розповісти рідним лише через декілька місяців після того, як вона з чоловіком прийняли рішення розійтися.

"Коли розповіла батькам, що не живемо разом, у них був шок. Батько лише пів року тому поговорив зі мною на цю тему. До цього йому було дуже боляче. Він віддав заміж свою найстаршу квіточку, коли їй було 16 років. А тепер її повернули", - зазначила Анна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?