Стала відома ймовірна причина розлучення Білла і Мелінди Гейтс
Категорія
Світ
Дата публікації

Стала відома ймовірна причина розлучення Білла і Мелінди Гейтс

Стала відома ймовірна причина розлучення Білла і Мелінди Гейтс
Джерело:  online.ua

Мелінда Гейтс задумала розлучення з засновником Microsoft Біллом Гейтсом ще в 2019 році через секс-скандал з Джеффрі Епштейном. Вона занепокоїлася зв'язками чоловіка з мільярдером, звинуваченим в торгівлі неповнолітніми з метою їх сексуальної експлуатації.

Джерело: The Wall Street Journal

Джерела WSJ кажуть, що Мелінда Гейтс хвилювалась з приводу контактів чоловіка і нині покійного Епштейна ще в 2013 році. Але в 2019 році у неї увірвався терпець і вона звернулася відразу в кілька юридичних фірм для обговорення шлюборозлучного процесу, оскільки її шлюб був "безповоротно зруйнований".

Відзначається, що Мелінда і Білл Гейтс вперше зустрілися з Епштейном в Нью-Йорку в його особняку в 2013 році. Після цього Мелінда розповідала друзям про дискомфорт, який відчувала під час зустрічі і була "в люті" через стосунки її чоловіка з Епштейном. А після того, як в 2019 році The New York Times випустила матеріал про зустрічі Гейтса з Епштейном, Мелінда розпочала консультації зі своїми адвокатами про розлучення.

Білл пізніше стверджував, що його з Епштейном не пов'язували "ні ділові відносини, ні дружні", а всі їхні зустрічі проходили в чоловічому колі. За його словами, поряд з Епштейном знаходилися багаті люди, які могли пожертвувати гроші для допомоги світового охорони здоров'я.

Секс-скандал з Джеффрі Епштейном - що відомо

  • 66-річного Джеффрі Епштейна в 2019 році звинуватили в секс-торгівлі неповнолітніми дівчатами і згодом відправили під арешт.

  • Слідство встановило, що мільярдер регулярно "наймав" неповнолітніх для масажу, секс-послуг при чому не тільки для себе, але і для друзів. Епштейн знав, що багато хто з жертв були неповнолітніми - він платив їм сотні доларів готівкою за статеві акти і вербування інших дівчаток.

  • Мільярдерові загрожувало до 45 років тюремного ув'язнення, але йому вдалося домогтися пом'якшення покарання до 18 місяців в'язниці з максимально полегшеним режимом.

  • У серпні 2019 року Джеффрі Епштейн був знайдений мертвим у камері.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?