Білл Гейтс розлучається з дружиною Меліндою після 27 років шлюбу
Категорія
Світ
Дата публікації

Білл Гейтс розлучається з дружиною Меліндою після 27 років шлюбу

Білл Гейтс розлучається з дружиною Меліндою після 27 років шлюбу
Джерело:  online.ua

Співзасновник і колишній генеральний директор Microsoft Білл Гейтс і його дружина Мелінда розлучаються після 27 років спільного життя. Причиною розлучення одна з найбагатших пар в світі назвала невіру в подальший спільний розвиток.

Джерело: Twitter Білла Гейтса

Подружжя заявило, що прийняло рішення про розлучення разом. У своїй спільній заяві вони наголосили, що за роки сімейного життя вони виростили трьох неймовірних дітей, створили свою благодійну організацію - Фонд Білла і Мелінди Гейтс, в якому продовжать разом працювати, але "більше не вірять, що можуть рости разом як пара в майбутньому" .

"Після довгих роздумів і великої роботи над нашими відносинами ми прийняли рішення розірвати наш шлюб. За ці 27 років ми виростили неймовірних дітей і створили фонд, який працює у всьому світі, щоб дати можливість людям вести здорове і продуктивне життя. Ми як і раніше поділяємо наші погляди в цій місії і будемо продовжувати разом працювати у фонді, але ми більше не віримо, що можемо разом рости як пара на наступному етапі нашого життя ", - написали Білл і Мелінда Гейтс в офіційній заяві про розлучення.

Заява про розлучення Білла та Мелінди Гейтс (фото - twitter.com/BillGates)

Білл і Мелінда Гейтс - що відомо про найбагатшу сім'ю

Білл та Мелінда Гейтс з дітьми (фото - facebook.com/melindagates)

  • Білл і Мелінда Гейтс познайомилися в 1987 році - на той момент вона вже довго працювала в компанії Microsoft.

  • Весілля вони зіграли в 1994 році.

  • В шлюбі у подружжя народилося троє дітей: у пари є 25-річна дочка Дженніфер Катарін, 22-річний син Рорі Джон і 19-річна дочка Фібі Адель.

  • У 2000 році подружжя відкрило Фонд Білла і Мелінди Гейтс - він надає допомогу країнам третього світу в питаннях медицини та освіти.

  • Статки Білла Гейтса оцінюється в 130 млрд доларів. Він входить в п'ятірку найбагатших людей в світі.

  • У подружжя не було шлюбного договору. Свої активи вони будуть ділити відповідно до угоди про роздільне проживання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?