Біллі Айліш потрапила в скандал через пісню російського гурту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Біллі Айліш потрапила в скандал через пісню російського гурту

Біллі Айліш
Джерело:  online.ua

Відому американську співачку Біллі Айліш розкритикували через те, що вона заспівала пісню російського гурту.

Головні тези:

  • Біллі Айліш опинилася в центрі скандалу через виконання російської пісні, що спричинило обурення українців.
  • Виконавиця вже раніше підтримувала Україну у часи війни та брала участь в благодійних кампаніях для підтримки країни.
  • Під час концерту в Атланті Біллі припинила виступ, щоб допомогти шанувальниці, якій стало погано, демонструючи свою емпатію та відданість своїм шанувальникам.

Біллі Айліш потрапила в скандал

Відома виконавиця поділилася роликом, на якому під час своєї мандрівки Німеччиною переспівала англомовну пісню "Я зійшла з розуму" російського гурту ''Тату''.

Відео вмить розлетілося по російським телеграм-каналам, користувачі яких почали радіти підтримці всесвітньовідомої співачки.

Фото — instagram.com/billieeilish/

В українців артистка викликала обурення, адже на початку війни вона підтримала нашу країну.

У квітні 2022 року зірка долучилася до благодійної кампанії Stand Up For Ukraine та закликала світ підтримати Україну. Виконавиця також неодноразово виходила на сцену із жовто-блакитним прапором та цілувала наш національний символ.

Поки Біллі Айліш ніяк не прокоментувала цей інцидент.

Біллі Айліш була змушена зупинити свій концерт через фанатку

Біллі Айліш виступала в рамках свого туру Happier Than Ever в Атланті, коли побачила, що одній із її шанувальниць, яка знаходилася у фан-зоні, раптом стало погано. Співачка вирішила не зволікати та миттєво зупинила зупинила концерт, щоб врятувати дівчину.

Вона помітила, що дівчині стало важко дихати. Айліш перестала співати і почала кликати лікарів, також вона попросила допомогти дівчині вибратися з натовпу і дати їй інгалятор. Артистка почекала, поки дівчині стане краще і лише тоді продовжила співати. Біллі Айліш запитала у всіх присутніх у залі про їхнє самопочуття, на що глядачі відповіли, що їм не вистачає повітря. Тоді вона попросила усіх зробити крок назад, аби звільнити місце і уникнути тисняви, — пише видання.

Варто зазначити, що користувачі мережі уже відреагували на цей вчинок американської співачки. Вони звернули увагу на те, що Біллі залишається чудовою емпатичною людиною і її не зіпсували слава та багатство. Інші ж фанати переконані, що Айліш налякав гіркий досвід її колеги по сцені Тревіса Скотта, під час концерта якого загинули люди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?