"Білявка" та Том Генкс. У США оголосили переможців антипремії "Золота малина"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Білявка" та Том Генкс. У США оголосили переможців антипремії "Золота малина"

"Білявка" та Том Генкс. У США оголосили переможців антипремії "Золота малина"
Джерело:  online.ua

У США оголосили переможців антипремії "Золота малина". Її завжди оголошують напередодні церемонії "Оскар".

Джерело: сайт  "Золотої малини"

Хто отримав антипремію Золота малина

Цього року у категорії актор другого плану "Золота малину" отримав кількаразовий володар Оскара Том Генкс за роль Тома Паркера а байопіку про Елвіса Преслі "Елвіс".

Сама стрічка змагатиметься за звання найкращого фільму на цьогорічному "Оскарі".

Найгіршим фільмом та найгіршим сценарієм визнано "Білявку" – біографічний фільм про Мерилін Монро. Ана де Армас, яка грає у фільмі легендарну білявку, отримала за цю роль номінацію на "Оскар".

Інший «біографічний фільм», женоненависницька, непристойна й брехлива Блондинка, яка безсоромно використовує пам’ять про покійну Мерилін Монро, була названа як найгіршим фільмом, так і найгіршим сценарієм, - пишуть в "Золотій малині".

Найгіршу чоловічу роль у цьому році виконав актор та співак Джаред Лето. Організатори антипремії відзначили його роботу у фільмі "Морбіус". За словами критиків, стрічка - "порожній вампірський фільм Marvel".

Найгіршим екранним комбо також назвали Тома Генкса. Комбо у цьому випадку критики назвають актора та його "латексне обличчя" у фільмі "Елвіс".

"Золоту малину" за найгіршу жіночу роль критики цього року присудили собі.

Найгіршу жіночу роль другого плану виконала американська актриса гватемало-пуерториканського походження Андріа Архона у фільмі "Морбіус".

Найгіршим римейком став фільм "Піноккіо" від Дісней. Одну з головних ролей у ньому також виконав Том Генкс.

Фільм назвали "безглуздим, бездушним переосмисленням".

Найгіршим режисером став Machine Gun Kelly (Колсон Бейке) за роботу над фільмом "Доброго трауру", у якому знялася його тодішня дівчина Меган Фокс.

Колін Фаррелл отримав нагороду-"спокуту" за роботу над фільмом "Банші з Інішеріна". За словами критиків, актор "розправив крила та вийшов з пекла".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?