Битва легенд. Де і коли дивитися бій Тайсон — Джонс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Битва легенд. Де і коли дивитися бій Тайсон — Джонс

Битва легенд. Де і коли дивитися бій Тайсон — Джонс
Джерело:  online.ua

У неділю, 29 листопада, відбудеться довгоочікуваний боксерський бій в суперважкій вазі - на ринг вийдуть легендарні Майк Тайсон і Рой Джонс-молодший. Битва легенд буде проходити в Лос-Анджелесі на арені Стейплс-центр. Переможець бою отримає унікальний пояс WBC Black Lives Matter. Де і коли дивитися онлайн бій Тайсон - Джонс повідомляє ONLINE.UA.

Орієнтовно поєдинок, в якому Тайсон вийде на ринг проти Джонса, почнеться о 5:00 за київським часом. Очікується, що ленеди боксу з'являться близько 6:00. Бій Тайсон - Джонс в прямому ефірі транслюватиме сервіс MEGOGO.

Нагадаємо, Майку Тайсону 54 роки, а Рою Джонсу-молодшому - 51 рік. В даний час легенди світового боксу вже далекі від оптимальних кондицій, тому їх поєдинок пройде за особливими правилами, і цьому не раді самі боксери. Бій буде складатися з 8 раундів по 2 хвилини в кожному. Тайсон і Джонс будуть боксувати в тренувальних перчатках, щоб знизити ризики для здоров'я. Переможець бою отримає спеціально виготовлений "Пояс битви на лінії фронту". На ремені зеленого кольору будуть зображені Тайсон і Джонс, а також логотип Black Lives Matter.

Як відомо, за професійну кар'єру Тайсон провів 56 боїв, з яких 44 переміг нокаутом, а 6 програв. Попередній поєдинок Залізного Майка відбувся 11 червня 2005 року. Таким чином, Майк не з'являвся в рингу більше 15 років. У Джонса в цьому плані є перевага. Минулого разу Рой виходив на ринг 8 лютого 2018 року. Всього за кар'єру він провів 75 поєдинків - 66 виграшів (47 нокаутом) і 9 поразок.

Раніше повідомлялося, що за поєдинок Тайсон і Джонс отримувати суттєві гонорари. За даними ЗМІ, Залізний Майк отримає 10 млн доларів, а його суперник суму в два рази менше. За прогнозами букмекерів, переможцем бою стане Тайсон - коефіцієнт на його перемогу становить 1.66, перемогу Джонса оцінюють коефіцієнтом 2.66.

Як повідомляв ONLINE.UA, спочатку планувалося, що бій Тайсон - Джонс буде проходити без нокаутів. Але пізніше організатори легендарного бою дозволили боксерам нокаутувати один одного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?