Бий окупанта: Рух ЧЕСНО відкрив виставку “Інфоспротив” у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Бий окупанта: Рух ЧЕСНО відкрив виставку “Інфоспротив” у Києві

Бий окупанта: Рух ЧЕСНО відкрив виставку “Інфоспротив” у Києві
Джерело:  online.ua

23 серпня у Києві на Подолі відкрили вуличну виставку “Інфоспротив” — тепер українці та гості столиці можуть ознайомитися з різними проявами українського інформаційного спротиву російським загарбникам. Автором ідеї та ініціатором виставки став Рух ЧЕСНО у співпраці з Музеєм Революції Гідності.

Джерело: сайт "ЧЕСНО"

Рух ЧЕСНО представив виставку “Інфоспротив” у Києві

Організатори виставки звертають увагу на те, що інформаційний фронт в Україні після початку війни не обмежився радіо і телебаченням. Саме тому Рух ЧЕСНО вирішив зібрати і показати приклади нашого спротиву.

Фото — chesno.org

Варто звернути увагу на те, що у колекцію ввійшли білборди, сітілайти, графіті, поштові марки, листівки та навіть пісні, які у різний час надихали і продовжують надихати українців на боротьбу з ворогом.

Головна мета нашої виставки — показати всім громадянам, що долучатися до інформаційного спротиву досить легко. Це важлива підтримка наших ЗСУ і протидія ворогу. Ми зібрали різні зразки інформаційного спротиву, які творили нові сенси й цінності нашого народу. Після 24 лютого українці показали неабияку згуртованість, а це, своєю чергою, дає підстави говорити про потенційну перемогу нашої країни на інформаційному фронті. І наша виставка — яскраве тому підтвердження, — пояснила лідерка Руху ЧЕСНО Віта Думанська.

Фото — chesno.org

Окрім того, наголошується, що в межах цієї виставки Музей Майдану представив матеріали, які стосуються Революції Гідності.

Також для киян та гостей столиці встановлена марка-фотозона “Бавовна над кримським мостом”.

Фото — chesno.org

Виставка проходитиме у Києві за адресою Контрактова площа (біля колеса огляду) і триватиме по 3 вересня 2022 року. Доступ до експозиції безкоштовний, тож відвідати експозицію може кожен охочий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?