Бій Усик-Ф'юрі може виявитися останнім для одного з боксерів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик-Ф'юрі може виявитися останнім для одного з боксерів

Бій Усик-Ф'юрі може виявитися останнім для одного з боксерів
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі після тріумфальної перемоги в бою з Деонтеєм Уайлдером уже почав готуватися до боєдинку з українцем Олександром Усиком. Нещодавно стало відомо, що бій з українським боксером може стати останнім в кар'єрі британського чемпіона.

Джерело: True Geordie

Усик і Ф'юрі можуть провести об'єднавчий бій

Джон Ф'юрі, який є батьком Тайсона, розповів, що його син має намір провести об'єднавчий бій з українським чемпіоном. Що важливо розуміти, наразі Олександр Усик утримує інші три ключові пояси – WBO, WBA, IBF.

За словами батька британця, Ф'юрі після зустрічі з Усиком розглядає можливість піти з великого боксу.

"Тайсон хоче об'єднати титули в поєдинку з Усиком. Він думає про це. Те, що він вирішить після цього поєдинку – його справа", – заявив нещодавно Джон Ф'юрі.

Батько боксера також звернув увагу на те, що у Тайсона немає мотивації битися проти менш рейтингових суперників.

"Тайсону буде складно знайти мотивацію проти Ділліан Уайта, Дерека Чісори та інших п'ятисортних або шестисортних важковаговиків. Це складно для нього", – наголосив Джон Ф'юрі.

Що відомо про можливий бій Усик – Ф'юрі

Як уже згадувалося раніше, перші розмови про бій українського чемпіона Олександра Усика з британським колегою Тайсоном Ф'юрі почалися після того, як українець 25 вересня переміг Ентоні Джошуа та виборов титул чемпіона світу.

Нещодавно Ф'юрі жорстко нокаутував Деонтея Уайлдера та зберіг пояс WBC. Відтак, Усик та Ф'юрі потенційно можуть визначити абсолютного чемпіона світу. Головною перепоною поки залишається Джошуа, з яким Усик зобов'язаний провести реванш. Щодо Тайсона, то британцю, ймовірно, доведеться провести обов'язковий захист поясу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?