Бійці АТО під Авдіївкою зайняли важливу позицію: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці АТО під Авдіївкою зайняли важливу позицію: стали відомі подробиці

Міністерство оборони України
Бійці АТО під Авдіївкою зайняли важливу позицію: стали відомі подробиці

В результаті  бойових дій під Авдіївкою  українські воїни зуміли зупинити штурм бойовиків так званої ДНР і зайняли важливу позицію.
Про це розповів міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони.
"Сьогодні є серйозне загострення в районі Авдіївки: вранці терористичні угруповання почали обстріл, а потім дві групи ворога по 25-30 чоловік кожна, почали штурмові дії наших позицій", — заявив він.

Також Полторак додав, що "на одній з позицій просування було зупинено військовослужбовцями Збройних сил, а на другий — наші військовослужбовці перейшли в наступ і зайняли важливий пост, який має стратегічне значення".


Читайте також: АТО на Донбасі: українські військові відбили потужний штурм бойовиків


"На жаль, серед наших військовослужбовців є втрати. Ситуація в районі проведення АТО складна, але контрольована", - запевнив він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо, що внаслідок масованих обстрілів Авдіївки та її передмість були поранені 7 українських військових та 2 мирних мешканців.


Також нагадаємо, що раніше в мережі озвучили втрати, котрі понесли бойовики ДНР внаслідок боїв під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?