Бійці ЗСУ знищили російську ДРГ на човнах
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ЗСУ знищили російську ДРГ на човнах

Бійці ЗСУ знищили російську ДРГ на човнах
Джерело:  online.ua

На Херсонщині в районі Великого Потьомкінського острова Сили оборони України знищили три моторних човни, ліквідувавши 18 російських диверсантів.

Джерело: Оперативне командування "Південь"

ЗСУ ліквідували членів російської ДРГ

За минулу добу Сили оборони півдня ліквідували 18 членів російської диверсійно-розвідувальної групи, які пересувалися на моторних човнах.

В районі Великого Потьомкінського острова наші воїни "мінуснули" 3 переоблаштованих окупантами цивільних моторних човни, разом з ДРГ. 18 окупантів "демілітаризовано, — йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ скоротили ворожі потужності російських окупантів на 3 зенітно-ракетних комплекси та 2 одиниці інженерної техніки, якими ворог облаштовує оборону на лівобережжі.

Також повідомляється про знищення 2 спостережних постів та складу з боєприпасами.

Росія обстрілює Херсонщину

За минулу добу армія Російської Федерації здійснила близько 80 обстрілів.

Внаслідок дій окупантів загинула мати і 2 дітей на власному подвір’ї в одному з деокупованих сіл правобережжя.

Як і раніше обстріли Росії спрямовані по житлових кварталах та обійстях мирних мешканців, пошкоджено десятки будинків, господарчих споруд, комунікацій.

Ворог підступно обстрілює цивільне населення на деокупованому правобережжі та в зоні окупації на лівому березі. Так окупанти намагаються залякати місцевих, водночас, ховаючись за ними, як за живим щитом, - повідомляє ОК "Південь".

Зазначається, що ситуація в зоні відповідальності Сил оборони півдня складна, але контрольована.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?