Близьким загиблих мобілізованих росіян продають викрадені з кладовищ в Україні надгробні плити
Категорія
Україна
Дата публікації

Близьким загиблих мобілізованих росіян продають викрадені з кладовищ в Україні надгробні плити

Близьким загиблих мобілізованих росіян продають викрадені з кладовищ в Україні надгробні плити
Джерело:  online.ua

За словами екскерівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, військові злочинці армії РФ крадуть надгробні плити з кладовищ в окупованій Попасній і продають родичам загиблих у війні росіян.

Джерело: "Еспресо"

Окупанти крадуть у продають надгробки з кладовищ у Попасній 

Гайдай зазначив, що росіяни не приховують того, що не збираються відновлювати зруйновані населені пункти на Луганщині.

Вони офіційно про це говорять. Мало того, росіяни змогли перевершити самих себе. В Попасній окупанти розбирають кладовища. Зокрема, забирають надгробні плити, шліфують їх, щоб забрати прізвища, портрети та дати, а потім продають їх в Росію. Продають їх росіянам, родичі яких були мобілізовані й знищені в Україні, - підкреслює Гайдай.

Окупанти жаліються на критичну ситуацію у Кремінній 

З перехоплених розмов російських військових злочинців представники Головного управління розвідки Міноборони України дізнались, що в районі Кремінної російські війська перебувають у безнадійному становищі.

Зокрема, один з російських військових розповідає дружині, що вже не сподівається повернутись додому живим.

Хохли до нас підходять на 20 метрів. От вчора вони підповзли до нас. У нас, коротше, шестеро 200-х вчора було. Нас тут, коротше, утюжать просто. Пацанів зах*ярили просто в кашу. Ось ми вчора в наступ, бл*дь, ходили, нас просто розп*здили, бл*дь, взагалі в димоган. І ми знову відійшли, - розповідає окупант.

Окупант також розповів про переведення до бригади, в якій з 5 тис солдатів залишилося близько 200 осіб.

А, х*й знає, куди нас, бл*дь, в чергову ж*пу зашлють. Через два тижні можеш собі нового чоловіка шукати. Тут просто пацанів на м'ясо відправляють, - зізнається окупант.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?