Близько 10 тис жителів Бахмута опинились на межі існування – Червоний Хрест
Категорія
Україна
Дата публікації

Близько 10 тис жителів Бахмута опинились на межі існування – Червоний Хрест

Близько 10 тис жителів Бахмута опинились на межі існування – Червоний Хрест
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Міжнародного комітету Червоного Хреста, близько 10 тис жителів Бахмута та околиць опинились на межі існування через агресію злочинної армії РФ.

Джерело:  CNN

Жителі Бахмута опинились на межі існування 

Близько 10 тис мирних жителів України, багато з яких літні та з обмеженими можливостями, чіпляються за життя у Бахмуті. Вони живуть у дуже жахливих умовах, проводячи майже цілі дні під інтенсивним обстрілом у сховищах, - зазначив представник Червоного Хреста Умар Хан.

За його словами, люди там доведені до межі існування. Їм доводиться виявляти неймовірну стійкість заради виживання.

Крім того, Хан сказав, що був вражений масштабами руйнувань у Бахмуті.

Будинки знищені бойовим вогнем, дахи зірвані, багатоквартирні будинки усіяні дірками. Постійна загроза розривів снарядів, бомб - і деякі люди й досі живуть у сховищах, намагаючись вижити у цих напружених бойових діях, - підкреслив представник Червоного Хреста.

Яка наразі ситуація в Бахмуті 

За інформацією МВС України, російські солдати продовжують постійно обстрілювати Бахмут. У місті багато пошкоджених багатоповерхівок.

У МВС показали відео, на якому можна побачити, як окупанти атакують наших захисників. При цьому на кадрах видно зруйновані внаслідок російської агресії багатоповерхівки.

Прикордонники показали свою "пекельну" подорож у місті Бахмут. Кожна дорога у місті - це дорога життя, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?