Близько 700 російських контрактників хочуть втекти з фронту
Категорія
Україна
Дата публікації

Близько 700 російських контрактників хочуть втекти з фронту

Близько 700 російських контрактників хочуть втекти з фронту
Джерело:  online.ua

Російські журналісти дізналися, що близько 700 контрактників з 64-ї мотострілецької бригади намагаються звільнитись та втекти з України, однак їм це не вдається зробити. Варто зазначити, що ця бригада причетна до військових злочинів армії РФ у Київській області.

Джерело: видання "Важные истории"

700 російських контрактників планують втекти з поля бою в Україні

Журналісти дізналися від військових з бригади, що командування не хоче виводити з території України навіть тих солдатів, у яких контракт із армією закінчився ще 3 місяці тому.

Окрім того, повідомляється, шо деякі контрактники тікають і їдуть у частину за власні гроші, щоб там написати заяву про звільнення. Їм навіть обіцяють підвищити платню, щоб утримати на фронті.

Один зі співрозмовників видання жаліється на неможливість виїхати з України.

Нереально, скрізь блокпости. Відмовники, які виїжджали, їм підписував рапорт заступник командувача, а наше командування не підписує. Командуванню просто на*** на всіх військовослужбовців, - розповідає солдат РФ на умовах анонімності.

Військові РФ зізналися у звірствах на Київщині

За словами журналістів, російські солдати підтвердили свою причетність до вбивств мирних українців. Вони стверджують, що виконували наказ комбрига Азатбека Омурбекова.

Командування в Андріївці не лише віддавало накази про вбивство мирних жителів, а й активно обкрадало будинки місцевих. Крім того, командування бригади доповідало вищому керівництву спотворену інформацію про успіхи на лінії фронту, - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?