Блокпости на в'їзді до Києва - кого та як перевіряють
Категорія
Україна
Дата публікації

Блокпости на в'їзді до Києва - кого та як перевіряють

Блокпости на в'їзді до Києва - кого та як перевіряють
Джерело:  24 канал

На в'їздах до Києва у четвер, 16 квітня, посилили контроль через карантинні обмеження. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

КПП почали роботу вже о 13:00 у вказаний день. Їх налічується 9, там чергують правоохоронці та медики.

Усім, хто в'їжджає до столиці, міряють температуру тіла, а також можуть перевірити особисті речі й багаж. Під перевірки підпадає весь транспорт з більш ніж 3-ма особами (включно з водієм) та вантажівки.

Якщо у когось в автомобілі температура сягатиме 37,5 градуса Цельсія, на місце викликатимуть медичну бригаду для експрес-тестування на COVID-19. Людей з температурою від 38 градусів чекає примусова госпіталізація.

"Ми тут задля того, аби забезпечити охорону громадського порядку, щоб не було ніяких провокацій. Будемо допомагати патрульній поліції, яка безпосередньо займатиметься зупинкою транспорту. Вимірюватимуть температуру медики", – цитує медіа представника поліції Олександра Пікузу.

Відомо, що влада передбачає звуження автодоріг на в'їзд. На виїзд з Києва обмежень немає.

Станом на ранок 16 квітня в Україні виявили 4 161 випадок нового коронавірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, столичний мер Віталій Кличко напередодні проінформував, що посилений контроль на в'їзді триватиме до 20 квітня. Рішення пов'язане з наближенням Великодня, його святкування в умовах епідемії COVID-19 може призвести до поширення вірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?