Bluetooth-кадило: мережу приголомшив новий витвір Louis Vuitton
Категорія
Культура
Дата публікації

Bluetooth-кадило: мережу приголомшив новий витвір Louis Vuitton

Bluetooth-кадило: мережу приголомшив новий витвір Louis Vuitton
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Louis Vuitton неочікувано для всіх представила бездротову колонку, яка отримала назву Horizon Light Up Speaker. Не можна не звернути увагу на те, що цей новий витвір поєднує в собі моду і технології, однак найбільше він запам'ятався користувачам мережі своєю шокуючою ціною — 2890 доларів США.

Джерело: Louis Vuitton

Що відомо про колонку від Louis Vuitton

Що цікаво, Horizon Light Up Speaker виглядає як інопланетний літальний апарат. Проте чимало користувачів мережі зізнаються, що ще більше колонка нагадує їм кадило.

Як стверджують представники компанії, висота колонки 14 сантиметрів, діаметр 18 сантиметрів. Пристрій виконаний з нержавіючої сталі, шкіри та загартованого скла, а на корпусі розміщені логотипи Louis Vuitton.

Фото — Louis Vuitton

Що відомо про характеристики Horizon Light Up Speaker

  • Згідно з останніми даними, в Horizon Light Up Speaker встановлені два 0,75-дюймових широкосмугових динаміка і 3-дюймовий сабвуфер.

  • Окрім того, зазначається, що час автономної роботи від вбудованого акумулятора становить 15 годин.

  • Смарт-функцій, до прикладу, спілкування з голосовим асистентом, в колонці немає. Вона здатна тільки відтворювати звук від пристрою, підключеного за допомогою Bluetooth, і блимати різними кольорами в такт музиці.

Представники Louis Vuitton звертають увагу на те, що їхній новий витвір може стати прикрасою для вітальні. Її можна поставити вертикально, нахилити на бік, підвісити або носити в руках. Залежно від положення звук буде об'ємним або спрямованим.

Компанія продає колонку на своєму сайті у Великій Британії та деяких інших країнах.

Фото — Louis Vuitton

Як користувачі мережі відреагували на колонку від Louis Vuitton:

  • 3 тисячі доларів?! Ха-ха-ха! Я краще куплю криптовалюту на них;

  • Так це ж Bluetooth-кадило! Заможні священники будуть у захваті;

  • Що тільки не придумають, щоб наробити шуму навколо свого товару;

  • Найгірше, що люди це купують... Краще віддати гроші на благодійність.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?