Блюзнірство зашкалює: постпред України при ООН про виступ Лаврова на Генасамблеї
Категорія
Політика
Дата публікації

Блюзнірство зашкалює: постпред України при ООН про виступ Лаврова на Генасамблеї

Блюзнірство зашкалює: постпред України при ООН про виступ Лаврова на Генасамблеї
Джерело:  online.ua

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця висловився про виступ міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова на Генасамблеї ООН. Він назвав його “ворохом думок”, в якому зашкалює лицемірство і блюзнірство.

Джерело: Facebook Сергія Кислиці.

Кислиця відзначив, що представники Росії нахабно ігнорують встановлені правила: "…російська делегація наплювала на встановлені Головою Генасамблеї правила щодо кількості членів делегації в залі під час виступу і демонстративно прийшла на засідання "потужною" шісткою".

Також поспред України побачив у виступі Лаврова лицемірство та перелік зон боротьби із США, Заходом, ЄС, демократією і свободою.

“Якби не зашкалювання цинізму і блюзнирства, то було б варто вивчати, розбирати на тези весь цей ворох думок речника Путіна в ООН, але це реально все «пластик», якщо дивитися на цей виступ через оптику міжнародного права.

Натомість, як перелік зон боротьби із Заходом, США, ЄС, демократією і свободою, то тоді дійсно варто послухати….

Тільки не забувайте про ментальну гігієну в ході і після ознайомлення з цим дурманом”, - написав Кислиця.

Виступ Лаврова в ООН

Нагадаємо, виступаючи на 76-й сесії ГА ООН у суботу, 25 вересня, російський міністр у демагогічній манері розкритикував країни Заходу за нібито встановлені ними правила в міжнародних відносинах та недотримання міжнародного права.

При цьому окупацію росіянами Криму він назвав "возз’єднанням" з Росією.

Раніше український президент Володимир Зеленський розповів в ООН про злочини РФ в Криму та на Донбасі - зокрема, незаконні затримання українців та "паспортизацію", залучення до участі в російських виборах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?