Боляче, але не соромно — реакція українців на поразку України і виліт з Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Боляче, але не соромно — реакція українців на поразку України і виліт з Євро-2020

Боляче, але не соромно — реакція українців на поразку України і виліт з Євро-2020
Джерело:  online.ua

Збірна України зазнала поразки в матчі 1/4 фіналу Євро-2020 проти Англії - команда програла з рахунком 0: 4. Але вся країна підтримує українську команду і дякує за футбольне свято, яке вона подаровала Україні.

Джерело: ONLINE.UA

За видовищною грою української збірної напередодні ввечері стежили мільйони українців не тільки в Україні, а й у всіх куточках світу. Вболівальники вважають, що Україна, незважаючи на програш, домаглася великої перемоги на Євро-2020 , адже команді вдалося досягти історичного результату і пробитися в 1/4 фіналу турніру.

Результат гри вже прокоментував президент України Володимир Зеленський. Він також нагадав, що цей матч став історичним для "синьо-жовтих", адже ми ніколи ще не грали в 1/4 фінала чемпіонату Європи.

"Жодна поразка не зламає України! Біль пройде, рани загояться, ми будемо досить сильними, щоб встати і йти далі! Нам боляче, але не соромно! Україна завершує цей турнір в топ-8 найсильніших команд Європи. Ми отримали кращий результат, ніж Франція, Німеччина, Нідерланди, Португалія і багато інших ", - написав Зеленський.

Україна програла Англії в 1/4 фіналу Євро 2020 - реакція українців

Україна вилетіла з Євро 2020 року - Шевченко назвав причину

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів пресконференцію після матчу 1/4 фіналу Євро-2020 з командою Англії. Він заявив, що дуже задоволений виступом команди - подякував гравцям за самовіддачу і за те, що вони спробували грати в футбол.

Шевченко констатував, що у англійців була перевага і підкреслив, що на результаті гри відбилася відсутність центрального захисника Сергія Кривцова, який міг би скласти англійцям конкуренцію в повітрі.

"Ця гора виявилася для нас неприступною, напевно, нам ще рано брати такі гори. Але хлопці дали все, що могли, я їх сьогодні за це подякував. Зараз чемпіонат для нас закінчився. Ми повернемося до Києва, підведемо підсумки, відзвітуємо за виконану роботу. Англія зіграла дуже прагматично, на своїх сильних сторонах. Вона скористалася нашими помилками, прекрасно діяла на другому поверсі. Суперник в цілому контролював гру. Ми допустили помилки і не змогли нічого протиставити опонентові. Часом в грі у нас виникали хороші епізоди, але ми не доводили їх до кінця. Англія сильна і індивідуально, і як команда, у неї чудовий тренер. Англійці дісталися до півфіналу, і я бачу цю збірну в фіналі ", - прокоментував поразку України в 1/4 фіналу Євро-2020 Шевченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?