Держдума РФ хоче організувати товариський матч між Україною та Росією
Категорія
Спорт
Дата публікації

Держдума РФ хоче організувати товариський матч між Україною та Росією

Держдума РФ хоче організувати товариський матч між Україною та Росією
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна досі не може заспокоїтися після виходу збірної України до 1/8 фіналу Євро-2020. Так, у Державній думі РФ неочікувано для всіх запропонували організувати товариський матч між українською та російською командами, щоб, мовляв, нарешті зрозуміти, "хто сильніший".

Джерело: "Чемпіонат"

РФ пропонує провести товариський матч з Україною

Першим з такою пропозицією виступив член комітету Держдуми Росії з фізичної культури, спорту, туризму і справах молоді Дмитро Свищев. Саме він, здається, більше всіх інших хоче з'ясувати, яка ж збірна сильніша.

"Для того, щоб зрозуміти, хто сильніший: Росія або Україна – треба організувати товариський матч", - переконаний політик.

Чинвник також наголосив, що хотів би побачити його найближчим часом. Під час нього, на переконання Дмитра Свищева, "може проявитися зближення народів і культур".

"Тільки не треба зіштовхувати нас лобами та з'ясовувати політичні суперечки на поле. Лише футбол", – підкреслив політик.

Окрім того, російський чиновник попросив не порівнювати російську збірну з українською, адже футболісти з країни-окупанта, мовляв, зараз не у найкращій формі. Дмитро Свищев досі плекає надію, що незабаром російські гравці нарешті покажуть гідний результат.

Що важливо розуміти, саме через війну на Донбасі та окупацію Росією Кримського півострова збірні обох країн, а також футбольні клуби з Росії та України, розводять по різних групах у міжнародних турнірах.

Не можна також не згадат про те, що нещодавно 47-річний колишній гравець Роми і Порту, найтитулованіший футболіст збірної Росії Дмитро Аленічєв вирішив поділитися своєю думкою про виступи збірних України на Євро-2020.

Він неочікувано для всіх почав хвалити українських футболістів та навіть визнав, що вони наразі сильніші, ніж росіяни.

"Навіть проти серйозного суперника реально показувати хороший футбол. Приклад – Україна проти голландців. На мій погляд, їх битва стала найбільш видовищною зустріччю на Євро – принаймні поки що... Змушений визнати: тут і зараз українці трохи сильніше нас", - заявив росіянин нещодавно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?