Євро-2020: Україна зазнала нищівної поразки у матчі з Англією
Категорія
Спорт
Дата публікації

Євро-2020: Україна зазнала нищівної поразки у матчі з Англією

Євро-2020: Україна зазнала нищівної поразки у матчі з Англією
Джерело:  online.ua

Збірна України з футболу в 1/4 фіналу Чемпіонату Європи поступилась команді Англії з рахунком 0:4 — їй довелося покинути турнір.

Джерело: ONLINE.UA

Матч почався для України з невдалого старту

На четвертій хвилині зустрічі "синьо-жовті" пропустили гол - це стало несподіванкою не тільки для вболівальників, а й для самих футболістів.

Стерлінг віддав розсікаючий пас на Кейна, і форвард без проблем пробив повз Бущана. Це була лише четверта хвилина матчу.

Після забитого голу англійці зразу ж відійшли назад, однак збірній України це не допомогло.

Хоча на 17-й хвилині рахунок міг стати рівним. Яремчук прорвався дещо лівіше від центру і пробив низом у кут, однак Пікфорду вдалося відбити м'яч.

Бущан робив усе можливе, щоб врятувати ситуацію. Йому вдалося відбити удар Райса та Санчо.

"Між цими ударами Україна зазнала втрат. Захисник Кривцов отримав травму, тож замість нього вийшов вінгер Циганков. Команді довелося перебудовуватися з гри 3-5-2 на 4-3-3", - йдеться в повідомленні.

Подвійний нокаут у другому таймі

Початок другого тайму теж став провальним для української збірної, оскільки з різницею в чотири хвилини українці пропустили двічі. Спочатку забив Макгвайр. Він відзначився ударом головою після навісу зі штрафного від Шоу. А потім забив Кейн, оформивши дубль.

Бущан намагався рятувати збірну від тотальної поразки, однак відбити четвертий гол все-таки не зміг. Хендерсон, який за декілька хвилин до того вийшов на заміну, головою відправив м'яч у ворота після подачі з кутового.

Варто зазначити, що до кінця матчу наші супротивники грали на результат, контролюючи м'яч. Українцям забити бодай один гол не вдалося.

Україна покидає Євро-2020 як одна з восьми кращих команд турніру. Англія проходить у півфінал, де зіграє проти збірної Данії 7 липня в Лондоні. Фінал євро-2020 відбудеться 11 липня в Лондоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?