УЄФА заблокувала квитки англійців на матч з Україною через штам Дельта
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА заблокувала квитки англійців на матч з Україною через штам Дельта

УЄФА заблокувала квитки англійців на матч з Україною через штам Дельта
Джерело:  online.ua

Керівництво УЄФА напередодні ухвалило рішення про анулювання всіх квитків англійських фанатів, за якими можна було відвідати матчі 1/ 4 фіналу Євро-2020 проти України.

Джерело: France 24

За оприлюдненими подробицями, рішення ухвалили для того, аби завадити англійським фанатам відвідати італійський Рим заради матчу. Це пов’язано зі стрімким поширенням коронавірусу штаму “Дельта”.

У санітарних правилах Італії говориться про те, що всім, хто прибуває до країни з Великої Британії, може загрожувати п’ятиденний карантин.

У Міністерстві внутрішніх справ Італії наголосили, що для запобігання зловживанням під час матчу було введено “особливу політику продажу квитків”. Йдеться про останні 8 матчів.

Саме італійська влада наполягала та добилася від УЄФА ухвалення відповідного рішення. Заблокований продаж квитків вже з вечора четверга. Передбачається, що всі продані квитки британців будуть анульовано. Їх точна кількість невідома.

За словами Андреа Кости, заступниці держсекретаря Італії з питань охорони здоров’я, будь-яка особа, яка в’їжджатиме в країну з британського напрямку, відправлятиметься на п’ятиденний карантин.

“Це не дозволить фанатам, що виїхали за останні пару днів, прийти і подивитися матч. Ми будемо пильними щодо цього карантину, ми не говоримо про велику кількість, тому перевірка не стане важкою”, - наголосила вона.

Матч Україна - Англія

Команда під тренерством Андрія Шевченка вийде на поле “Стадіо Олімпіко” в італійському Риму о 22:00 за українським часом.

Попереднім матчем для англійської національної команди стало протистояння з іншим фаворитом європейського турніру — Німеччиною. Утім, футболісти з Альбіону впевнено здолали німців з рахунком 2:0.

Українська збірна пробилася до 1/4 фіналу внаслідок перемоги над командою зі Швеції. Матч відбувся у шотландському Глазго напередодні у вівторок, 29 червня. Українська команда забила вирішальний гол на 120-й хвилині (екстра-тайм), що стало новим рекордом на Євро.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?