Збірна Шевченка показала, як готується до матчу Україна — Англія в 1/4 фіналу Євро
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна Шевченка показала, як готується до матчу Україна — Англія в 1/4 фіналу Євро

Збірна Шевченка показала, як готується до матчу Україна — Англія в 1/4 фіналу Євро
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна з футболу напередодні у четвер, 1 липня, провела вечірнє тренування в Римі для підготовки до важкого матчу проти англійської команди в 1/ 4 фіналу Євро-2020.

Джерело: Українська асоціація футболу

За оприлюдненими даними, буквально перед цим команда прибула до італійської столиці - після чергового тренування у шотландському Глазго.

“Перед шостою вечора українці виїхали до центру олімпійської підготовки імені Джуліо Онесті. Саме тут готувалася до кожного зі своїх групових матчів збірна Італії... У сьогоднішньому тренуванні взяли участь усі 24 гравці. Олександр Зубков завершує курс індивідуальної роботи й уже завтра приєднається до основної групи виконавців. Решта хлопців працювала разом — із настроєм та бажанням. Після тренування збірники повернулися до готелю, де на них чекала вечеря та відпочинок”, - проінформували в УАФ.

Передбачається, що збірна під тренерством Андрія Шевченка проведе ще одне тренування, яке отримає офіційний статус. Його планують на вечір після шостої години у п’ятницю, 2 липня.

Матч Україна - Англія

Українська збірна вийде на поле “Стадіо Олімпіко” проти англійців о 22:00 за українським часом. Підопічні Шевченка у матчі 1/ 8 фіналу Євро здолали шведську команду - в напруженій грі з екстра-таймом вирішальний гол (2:1) був забитий лише на 120-й хвилині.

Англія своєю чергою зустрічалася на цьому ж етапі турніру з Німеччиною. Жителі Альбіону здолали інших фаворитів з розгромним рахунком 2:0 і така результативність буквально загрожує подальшому виступу української збірної на Євро.

Україна на Євро-2020

Згаданий матч українців проти Швеції відзначився не тільки непередбачуваністю й напругою, але й значною кількістю порушень. Один з жорстких фолів зі шведського боку призвів буквально до втрати командою одного з нападників.

Артем Бесєдін отримав серйозну травму коліна після того, як захисник Маркус Даніельссон зробив підкат і влучив бутсою в ногу українського футболіста.

За словами одного з тренерів збірної Олександра Шовковського, через травму коліна футболіст буквально не гратиме у всіх наступних матчах Євро-2020, які потенційно стоять перед Україною. Футбол для нього виявився “закритим” на пів року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?