Україна — Англія. Де і коли дивитися надважливий матч 1/4 фіналу Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Англія. Де і коли дивитися надважливий матч 1/4 фіналу Євро-2020

Україна — Англія. Де і коли дивитися надважливий матч 1/4 фіналу Євро-2020
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна після приголомшливої перемоги над шведами в 1/8 фіналу Євро-2020 готується до зустрічі з англійцями у чвертьфіналі, який відбудеться у суботу, 3 липня.

Джерело: розклад турніру

Команда під тренерством Андрія Шевченка вийде на поле “Стадіо Олімпіко” в італійському Риму о 22:00 за українським часом. Трансляцію цією унікальної для країни зустрічі вестимуть телеканали “Україна”, “Футбол 1” та “Футбол 2”.

В цілому українська та англійська збірні зустрічалися на поле 7 разів. Чотири матчі відбулися під час стадії відбору на Чемпіонат світу, ще один пройшов у рамках чемпіонату Європи, а ще два були товариськими.
Англійський опонент здолав Україну в чотирьох матчах, а програв лише раз. Два поєдинки завершилися з нейтральним рахунком.

Останній двобій Україна - Англія пройшов у відборі на ЧС-2014, коли обидва зіткнення були зіграні внічию - 1:1 та 0:0.

Англія на Євро-2020

Попереднім матчем для англійської національної команди стало протистояння з іншим фаворитом європейського турніру - Німеччиною. Утім, футболісти з АЛьбіону впевнено здолали німців з рахунком 2:0.

Україна на Євро-2020

Українська збірна пробилася до 1/4 фіналу внаслідок перемоги над командою зі Швеції. Матч відбувся у шотландському Глазго напередодні у вівторок, 29 червня.

Рахунок матчу був відкритий з українського боку. На 27-й хвилині м’яча у ворота шведів забив Олександр Зінченко. Утім, невдовзі, майже наприкінці першого тайму шведська команда вирівняла рахунок до 1:1.

З таким рахунком завершилася перша половина матчу та навіть друга, оскільки жодна сторона не переважила суперника. За підсумками основного та додаткового часу було призначено півгодини екстра-тайму.

Українська команда забила вирішальний гол на 120-й хвилині, що стало новим рекордом на Євро.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?