Травмований Бєсєдін особисто прокоментував інцидент у матчі зі Швецією
Категорія
Спорт
Дата публікації

Травмований Бєсєдін особисто прокоментував інцидент у матчі зі Швецією

Травмований Бєсєдін особисто прокоментував інцидент у матчі зі Швецією
Джерело:  online.ua

Нападник української національної збірної Артем Бєсєдін, який отримав надзвичайно серйозну травму в протистоянні зі шведами на Євро-2020, прокоментував цей інцидент.

Джерело: Tribuna

За його словами, він вболіватиме за команду та жаліє, що не може бути з нею безпосередньо на полі.

“Мені дуже шкода, що не зможу бути з командою на полі, але буду підтримувати всім серцем. Упевнений, всі гравці віддадуть на полі все, щоб добитися потрібного результату з Англією. Також хочу подякувати вболівальникам і партнерів по команді за підтримку після травми. Так, було прикро, але підтримка допомагає все це пережити”, - наголосив футболіст.

Бєсєдін також згадав, що захисник збірної Швеції Маркус Даніельссон відвідав його та вибачився за травматичний підкат. Українець прийняв такий жест з боку нещодавнього суперника.

“Він, звісно, зіграв грубо. Але це ж не більярд і не шахи. У футболі трапляються травми. Цього разу не пощастило мені. Я залечу травму, повернуся сильніше і постараюся в майбутньому допомогти "Динамо" і збірній", - додав він.

Матч Швеція - Україна

Нападник Бєсєдін вийшов після заміни під час екстра-тайму, а до запасних направили Романа Яремчука. Вже за шість хвилин захисник Маркус Даніельссон буквально влетів футболісту в коліно замість м’яча, що спричинило травму й жорстку реакцію арбітра — опоненти України грали надалі у 10-х.

Травмованого футболіста оперативно відправили до Києва на обстеження, оскільки навіть до висновків лікарів було зрозуміло, що йдеться про надзвичайно серйозне “поранення”.

“Після обстеження стало відомо, що розриву зв’язок коліна, як боялися лікарі, у Артема, на щастя, немає. Однак є частковий надрив хрестоподібних та бокових зв’язок, а також серйозне ушкодження відростку великогомілкової кістки. Після детального вивчення результатів обстеження стане відомо, скільки часу футболісту знадобиться для відновлення. Попередньо лікарі прогнозують, що на це потрібно від трьох до шести місяців”, - наголосили в Українській асоціації футболу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?