Борис Джонсон здивував обраним ім'ям для новонародженого сина
Категорія
Світ
Дата публікації

Борис Джонсон здивував обраним ім'ям для новонародженого сина

Борис Джонсон здивував обраним ім'ям для новонародженого сина
Джерело:  online.ua

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон, який неодноразово вражав весь світ своїми імпульсивними і екстравагантними заявами, знову здивував, але на цей раз приємно. Він визначився з ім'ям для свого новонародженого сина, якого вирішив назвати на честь лікарів, які врятували йому життя і вилікували від коронавіруса. Як назвали сина Бориса Джонсона, повідомила наречена британського прем'єра Керрі Саймондс. За її словами, малюка назвали Вілфред Лоурі Ніколас Джонсон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

На своїй сторінці в Інстаграм, яка закрита від користувачів, Саймондс опублікувала фото з новонародженим сином і спадкоємцем Бориса Джонсона. У коментарях вона розповіла, що малюка вирішили назвати на честь дідусів і лікарів, які в квітні лікували Бориса Джонсона від коронавіруса. Вілфред обрали на честь дідуся Бориса, ім'я Лоурі - на честь діда Керрі. На імені Ніколас зупинилися на честь докторів Ніка Прайса і Ніка Харта, які доглядали за Джонсоном в реанімації.

Син Бориса Джонсона та його наречена Керрі Саймондс (фото - thesun.co.uk)

Нагадаємо, в кінці лютого Джонсон і Саймондс оголосили про заручини - вони, до речі, є першою неодруженої парою, яка живе в прем'єрській резиденції на Даунінг-Стріт. Тоді ж вони вперше повідомили світу, що чекають дитину. Через два місяці, вранці 29 квітня, син 55-річного Бориса Джонсона і 32-річної Керрі Саймондс з'явився на світ. Для британського прем'єра це шоста дитина. Четверо його дітей народилися в шлюбі з Мариною Уілер, з якою він розлучився в 2018 році після 25 років шлюбу. Причиною розлучення стали зради Джонсона. Також у британського прем'єра є одна позашлюбна дитина, мамою якої є мистецтвознавиця Хелен Макінтайр. При цьому Керрі Саймондс вперше стала мамою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський привітав прем'єра Великої Британії Бориса Джонсона з народженням сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?