Борис Джонсон знайшов собі нову роботу після скандальної відставки
Категорія
Світ
Дата публікації

Борис Джонсон знайшов собі нову роботу після скандальної відставки

Борис Джонсон знайшов собі нову роботу після скандальної відставки
Джерело:  online.ua

Колишній британський лідер і ексдепутат Палати громад Борис Джонсон вирішив повернутися у сферу журналістики після своєї скандальної відставки.

Джерело:  Politico Europe

Борис Джонсон знайшов собі нову роботу поза межами політики

Як вдалося дізнатися журналістам, Джонсон буде писати щотижневу колонку для видання Daily Mail.

Анонімні джерела видання повідомляють, що таємничий "ерудований новий колумніст", який з’явився на першій шпальті п'ятничного випуску газети, вказує на Джонсона.

В анонсі йдеться про те, що новий колумніст розпочне роботу уже незабаром.

Окрім того, зазначається, що за написання колонки експрем'єр буде отримувати "шестизначну суму".

Що важливо розуміти, написання колонок для Mail стане першою регулярною журналістською роботою відомого політика після того, як він пішов з Daily Telegraph ще 4 роки тому.

Також редакція видання дізналася, що команда Mail, цілком ймовірно, не надто втішена поверненню Бориса Джонсона, оскільки колишні колеги політика згадують про проблеми у спільній роботі.

Вони досі скаржаться на те, що той не завжди вчасно здавав матеріали.

Що відомо про скандал навколо Бориса Джонсона

Як уже згадувалося раніше, 9 червня Борис Джонсон оголосив про відставку з посади депутата Палати громад через гучний скандал, який розгорівся на тлі вечірок на Даунінг-стріт під час ковідних обмежень.

15 червня був представлений парламентський звіт, згідно з яким колишній британський лідер багато разів свідомо обманював парламент своїми заявами про вечірки на Даунінг-стріт, які порушували правила карантину.

Що важливо розуміти, комітет парламенту з питань привілеїв визнав порушення Джонсона досить серйозними, щоб рекомендувати призупинити його повноваження на 90 днів, якби він все ще був членом парламенту.

У парламентському звіті також йдеться про те, що він не повинен мати права на членство в парламенті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?