Бої між ЗСУ та армією РФ відбуваються на відстанях до 50 метрів — речник Нацгвардії
Категорія
Україна
Дата публікації

Бої між ЗСУ та армією РФ відбуваються на відстанях до 50 метрів — речник Нацгвардії

Бої між ЗСУ та армією РФ відбуваються на відстанях до 50 метрів — речник Нацгвардії
Джерело:  online.ua

За словами речника Нацгвардії України Руслана Музичука, на окремих ділянках фронту бої між ЗСУ та військовими злочинцями армії РФ відбуваються на мінімальних відстанях до 50 метрів.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупантам не вдається ані трохи посунути лінію фронту 

Музичук зазначив, що протягом тижня лінія фронту майже не змінилась, а найзапекліші бої відбуваються в районах Бахмуту, Авдіївки, Лиману та Мар'їнки.

Він підкреслив, що саме у Мар'їнці та Бахмуті українські військові ведуть вуличні бої зі злочинцями з армії РФ на мінімальних відстанях до 50 метрів.

Музичук пояснив, що через мінімальну відстань українські військові змушені діяти максимально швидко.

Що стосується Куп'янського та Лиманського напрямку, то останнім часом на цій ділянці ворог застосовує не так багато штурмових дій..., але це та ділянка, де найбільше застосовується артилерія, де тривають обстріли з артилерійських систем різного калібру, - наголошує речник Нацгвардії.

Музичук також зауважив, що підрозділи Нацгвардії на цих напрямках минулого тижня знищили значну кількість ворожих артилерійських установок та мінометів.

ПВК Вагнера втратила вплив на бойові дії у Бахмуті 

За словами прес-офіцера бригади Нацгвардії "Червона калина" Миколи Коваля, терористична ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина фактично перестала впливати на хід бойових дій у Бахмуті через численні втрати і відсутність змоги поповнити підрозділи новими найманцями.

Стільки, скільки ми завдали їм втрат... Їм вже немає, звідки брати людей. Реально дуже багато у них втрат. Я просто бачу, що всі поля всіяні їх "вагнерівцями", найманцями, а їх ніхто не забирає. І воювати вже нікому, - пояснює Коваль.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?