Бої на Донбасі: з'явилися нові фото і подробиці з "гарячої точки"
Категорія
Події
Дата публікації

Бої на Донбасі: з'явилися нові фото і подробиці з "гарячої точки"

Бої на Донбасі: з'явилися нові фото і подробиці з "гарячої точки"
Джерело:  online.ua

Глава Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський розповів про ще одну надзвичайну ситуацію в Авдіївці, яка в лютому 2017 року стала однією з "гарячих точок" зони АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.
Читайте також: Бойовики ДНР заявили про серйозну поразку: штаб АТО спростував
"Ніч в Авдіївці пройшла відносно спокійно. Станом на 9:00 російська сторона в СЦКК (Спільна комісія з координації та контролю - ред.) так і не надала письмових гарантій припинення вогню в районі пориву ЛЕП", - повідомив чиновник.
"Без таких гарантій і без участі представників місії ОБСЄ, електромонтажники не вийдуть на лінію, бо існує велика загроза обстрілів із боку російських бойовиків. минулого разу рашисти стріляли по електромонтажниках навіть при наявності письмових гарантій. Зранку підключаємо до потужного електрогенератора міську насосну станцію. щоб подати у помешкання воду. Готуємо до підключення навчальні заклади міста, щоб вони завтра могли відновити роботу", - пояснив ситуацію Жебрівський.


Як повідомляв ONLINE.UA, у штабі АТО відзвітували про ситуацію з обстрілом бойовиками так званих ДНР-ЛНР українських позицій на протязі 25 лютого.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?