Бої під Авдіївкою: стало відомо про важливе рішення Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Бої під Авдіївкою: стало відомо про важливе рішення Порошенка

Бої під Авдіївкою: стало відомо про важливе рішення Порошенка
Джерело:  interfax.com.ua

У вівторок, 31 січня, президент Петро Порошенко збирає Військовий кабінет Ради національної безпеки і оборони у зв'язку із загостренням ситуації в районі Авдіївки.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"У вівторок у другій половині дня очікується нарада Військового кабінету при РНБО за участю глави держави", - розповіло виданню інформоване джерело, додавши, що нарада пов'язана з обстрілами Авдіївки.

Читайте також: Ав діївка занурилася в темряву через загострення боїв на Донбасі: з'явилися фото
Нагадаємо, російська сторона дала гарантію, що з 10:00 будуть тимчасово припинені обстріли в районі міста. Однак бойовики проігнорували "режим тиші" і продовжують обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння.
"Станом на 12:45 режиму тиші все ще немає. Російські бойовики продовжують обстріл. В Авдіївці один поранений серед місцевих жителів. Рішення про повномасштабну евакуацію не приймаємо. Але вже повністю підготувалися до неї на випадок оголошення евакуації", - повідомив в Facebook глава Донецькоїй ОВЦА Павло Жебрівський.
Як повідомляв ONLINE.UA, за даними Міноборони України, бойовики ДНР несуть значні втрати в районі Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?