Бойовики ДНР плюнули на "перемир'я", а "Гради" б'ють прямо з житлових кварталів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР плюнули на "перемир'я", а "Гради" б'ють прямо з житлових кварталів: з'явилося відео

Бойовики ДНР плюнули на "перемир'я", а "Гради" б'ють прямо з житлових кварталів: з'явилося відео

Бойовики ДНР порушили режим припинення вогню на Донбасі, продовживши обстріл Авдіївки з важкого озброєння.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу 72 Гвардійської окремої механізованої бригади.


"Близько 05.40 ворог випустив по Авдіївці чотири пакети "Градів", тобто 160 ракетних снарядів. Стріляли з Донецька, як кажуть донеччани в соцмережах - 4 установки РСЗВ "Град" били з чотирьох різних точок з цивільних житлових кварталів", - йдеться в повідомленні.


За словами військових, є жертви серед мирного населення. Бойовики ДНР ігнорують заклики до перемир'я.


Читайте також

:

Авдіївка занурилася в темряву через загострення боїв на Донбасі: з'явилися фото


Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський підтвердив, що обстріл Авдіївки триває, а також повідомив про втрати з боку бойовиків ДНР.


"Один підрозділ російських бойовиків під Авдіївкою відкрив стрілянину і пішов у наступ. Спочатку самі запросили режим тиші, але через 10 хвилин перегрупувалися і пішли в наступ... Наші війська відбили атаку. Кілька бойовиків вбиті, серед них і терорист на прізвисько «Консул». Зараз бій триває", - написав він у Facebook.


У мережі пишуть, що бойовик "Консул" - це заступник ватажка банди бойовиків ДНР "Сомалі" Михайла Толстих на прізвисько "Гіві".




Крім того, журналіст Юліан Рьопке опублікував в Twitter відео, на якому видно, як бойовики ведуть обстріли "Градами" з окупованого Донецька.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російська сторона дала гарантію тимчасового припинення обстрілів в районі Авдіївки на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?