Бойовики "ЛНР" поцілили у неповнолітнього мешканця Донбасу - жахливі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики "ЛНР" поцілили у неповнолітнього мешканця Донбасу - жахливі подробиці

Бойовики "ЛНР" поцілили у неповнолітнього мешканця Донбасу - жахливі подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовики на Луганщині обстріляли Золоте-5 та завдали поранення неповнолітньому українцю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За даними української сторони, випадок стався 21 вересня. Хлопець віком 16 років знаходився біля кафе на вулиці Войкова. Про це свідчіть звіт СММ ОБСЄ від 2 листопада.

Пораненому допомогли робітники медичного закладу в окупованому Первомайську, що розташований найближче до населеного пункту. У зв'язку з пораненням ребер йому зробили операцію та надали психологічну допомогу.

"1 жовтня 2019 року матір (40 років) хлопця та 5 сусідів (віком 55–65 років) повідомили, що хлопець отримав поранення перед кав’ярнею на вулиці Войкова внаслідок вогню зі стрілецької зброї після урочистостей з нагоди Дня села", - додали у пресцентрі.

Нагадаємо, неподалік від місця події наразі триває процес дзеркального відведення військ. Його розпочали 29 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, внаслідок жорсткого та цинічного обстрілу з боку бойовиків була евакуйована школа у Новотошківському. Школярів раптово відвели до бомбосховища під час уроків. Жодна людина не постраждала, а навчальний день відновили після припинення вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?