Бойовики облаштовують нові позиції на Донбасі: заява Міноборони
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики облаштовують нові позиції на Донбасі: заява Міноборони

Бойовики облаштовують нові позиції на Донбасі: заява Міноборони
Джерело:  online.ua

Бойовики окупаційних угрупувань на Донбасі почали облаштовувати нові вогневі позиції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на зведення Міністерства оборони України.

За даними розвідки, йдеться про позиції для різноманітних родів військ.

"Командування російських окупаційних військ продовжує заходи з облаштування додаткових вогневих позицій для мінометів та артилерії, у т. ч. поблизу районів відведення сил і засобів. Крім того, на передову противником завозяться нові партії боєприпасів, які у більшості випадків зберігаються з порушеннями заходів безпеки", - підкреслили у відомстві.

Стверджується, що такі порушення правил безпеки нещодавно призвели до потужного вибуху. На територію, яку контролює так звана "ДНР" прибули російські пропагандисти. Знімальна група зробила телесюжет про нібито обстріл з боку українських сил, скориставшись нагодою.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики "ЛДНР" у вівторок, 26 листопада, намагалися спровокувати підрозділи ЗСУ на відкриття вогню неподалік від ділянки розведення сил. Ворог цинічно обстріляв українські позиції з кулеметів та гранатометів. У штабі ООС наголосили, що зброя солдатів "мовчала".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?