Бойовики поранили двох військових ЗСУ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики поранили двох військових ЗСУ на Донбасі

Бойовики поранили двох військових ЗСУ на Донбасі
Джерело:  online.ua

Двоє військовослужбовців ЗСУ поранені на Донбасі внаслідок вчорашніх обстрілів. Про це повідомляє пресслужба Штабу ООС.

Джерело: штаб ООС

Тричі режим тиші порушено з використанням зброї, забороненої Мінськими угодами, які, крім іншого, забороняють ведення наступальних дій.

В напрямку Попасної противник вів вогонь з різних систем гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу Кам’янки російські найманці обстріляли позиції ЗСУ з мінометів калібру 82 мм.

Поблизу Павлополя ворог відкрив вогонь із великокаліберних кулеметів та іншої легкої зброї.

“Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я одного пораненого – задовільний, іншого – тяжкий», - йдеться у повідомленні штабу.

На сьгоднішній ранок порушень обстрілів не зафіксовано.

Інформація про можливий напад РФ

Нагадаємо, останній місяць в українському медаіпросторі все частіше фігурує інформація про можливий напад РФ. За даними української розвідки, атака може статися в січні-лютому наступного року і, ймовірно, включатиме авіаудари, застосування артилерії та бронетанкових військ. В РФ говорять про "штучне нагнітання істерики".

Попередньо ворог має плани працювати над проведенням прсихологічних операцій щодо населення України, вважає глава ГУР Міноборони Кирило Буданов. . Нагадаємо, військова інформаційна операція - сплановані дії з передачі конкретної інформації та індикаторів до іноземних аудиторій, щоб вплинути на їхні почуття, мотиви, критичне мислення і, зрештою, на діяльність іноземних урядів, організацій, груп чи індивідів.

PSYOP передає повідомлення за допомогою візуального, аудіо та аудіовізуальних засобів масової інформації. Як під час військових дій так і в засобах впливу на цивільне населення використовують листівки, радіо або телевізор. Стратегічні операції застосовують радіо чи телевізійні передачі, різні публікації, листівки.

На думку західних аналітиків, сконцентрував на кордоні з Україною 90-тисячну армію глава РФ Володимир Путін намагається підвищити градус напруги, аби примусити Київ йти на поступки у врегулюванні конфлікту на Донбасі. А саме аби влада піша на прямі перемовини з ватажками окупованих територій тим самим визнавши, що це внутрішній конфлікт і Росія нібито тут ні до чого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?