Брати по зброї. Залужний привітав сержантів і старшин із професійним святом — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Брати по зброї. Залужний привітав сержантів і старшин із професійним святом — фото

Валерій Залужний
Валерій Залужний

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний подякував сержантам та старшинам за лідерство і вмотивованість, привітавши з професійним святом.

Залужний привітав сержантів з професійним святом

Дорогі брати по зброї! Панове сержанти і старшини! Ви - лідери, на яких тримаються Збройні Сили України. Ви ті люди, завдяки яким армія живе та приносить результат. Гордий бути з вами пліч-о-пліч у строю.

Залужний подякував усім сержантам і старшинам за лідерство та вмотивованість.

Вітаю з вашим днем! Разом - до перемоги!

День сержанта 18 листопада

Нагадаємо, що від 19 квітня 2019 року в Україні відзначають День сержанта Збройних сил України.

Цей день вшановує відданість, відповідальність та професіоналізм сержантів і старшин Збройних сил України, їх мужність та героїзм у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, з метою примноження військових традицій сержантського і старшинського складу ЗСУ.

Президент Володимир Зеленський також привітав сержантів, подякувавши їм за піклування про солдат та про Україну.

Надійні сержанти й старшини – це завжди опора для командирів і допомога солдатам і матросам. У наших Збройних силах зараз служать понад 150 тисяч сержантів і старшин. Вони безпосередньо керують солдатами та ведуть воїнів у бій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?