Британська розвідка дізналася про нові проблеми РФ із технікою
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка дізналася про нові проблеми РФ із технікою

Британська розвідка дізналася про нові проблеми РФ із технікою
Джерело:  online.ua

За словами британських розвідників, російські сухопутні війська продовжують спроби оточити Сєвєродонецьк та Лисичанськ після того, як захопили декілька сіл на північний захід від Попасної, однак Збройні Сили України продовжують зберігати контроль.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

У армії РФ фіксуються серйозні проблеми із сучасною технікою

Згідно з останніми даними, російські солдати чинить тиск на Сєвєродонецький котел, однак ЗСУ вдається зберігати контроль над кількома секторами, які обороняє, позбавляючи Росію повного контролю над Донбасом.

Щодо ситуації на півдні України, розвідка Великої Британії наголошує, що перед Південним угрупуванням військ Росії, ймовірно, як і раніше, стоїть завдання окупувати південну територію України.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Останніми днями Росія перемістила 50-річні танки Т-62 із глибокого зберігання до зони відповідальності Південного угруповання.Т-62 майже напевно будуть особливо вразливими для протитанкових засобів, і їхня присутність на полі бою підкреслює нестачу в Росії сучасної боєздатної техніки, - підкреслює розвідка Великої Британії.

Нещодавно британські розвідники також повідомили, що армія РФ не змогла правильно використати свої повітряно-десантні війська в Україні, і це спровокувало суттєві втрати у багатьох елітних підрозділах цих сил.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?