Пєсков відреагував на арешт поплічника Путіна Додона
Категорія
Політика
Дата публікації

Пєсков відреагував на арешт поплічника Путіна Додона

Пєсков відреагував на арешт поплічника Путіна Додона
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна почала стверджувати, що стурбовані "переслідуванням прихильників дружніх відносин з РФ", реагуючи на обшуки у проросійського експрезидента Молдови Ігоря Додона. З такою заявою виступив незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков.

Джерело: росЗМІ

У Кремлі відреагували на арешт поплічника Путіна Додона

Прессекретар Володимира Путіна почав коментар з того, що це питання є "внутрішньою справою Молдови".

Ми, звісно, стурбовані, що знову застосовується така практика і переслідування щодо тих, хто є прихильниками розвитку дружніх взаємовигідних відносин з Росією. Тому ми, звісно, хотіли би сподіватися і бути впевненими, що усі законні права Додона будуть забезпечені, - сказав Дмітрій Пєсков.

Як уже згадувалося раніше, 24 травня офіційно стало відомо, що антикорупційні органи та служба безпеки прийшли з обшуками у домівку колишнього президента Молдови, почесного керівника Партії соціалістів Ігоря Додона у справі про пасивну корупцію, незаконне збагачення, зраду і фінансувнаня політичної партії злочинною організацією.

Ігор Додон (фото — commons.wikimedia.org)

У молдовських медіа почали з’являтися суперечливі повідомлення про затримання Додона на 72 години, чи справді його затримали - наразі незрозуміло.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?