Дивує російська дурість: Буданов вказав на глухий кут для Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Дивує російська дурість: Буданов вказав на глухий кут для Путіна

Дивує російська дурість: Буданов вказав на глухий кут для Путіна
Джерело:  online.ua

За словами очільника головного управління Міноборони Кирила Буданова, наразі російський диктатор Володимир Путін перебуває в глухому куті, адже не може ані припинити війну проти України, ані виграти її.

Джерело: Фейсбук-сторінка ГУР Міноборони України

Путін опинився у глухому куті в Україні - Буданова

Путін в абсолютному глухому куті. Він не може зупинити війну і не може її виграти. Він не може перемогти з об’єктивних причин. І щоб зупинити це, він повинен визнати, що Росія зовсім не така сильна і велика держава, яку він хотів зобразити. Водночас, мене дивує російська дурість. З усіх варіантів, які були у Путіна перед початком війни, він обрав найжорстокіший і найгірший варіант. Російські фахівці неодноразово попереджали його, що цей варіант останній, і його потрібно дуже ретельно оцінювати. Тепер ми бачимо результати, - зазначає очільник ГУР.

Кирило Буданов також запевнив, що наша країна воюватиме, доки з її території не будуть вигнані всі загарбники РФ. За словами очільника ГУР, він не визнає жодних кордонів, крім кордонів 1991 року. Це означає, що ЗСУ будуть боротися, поки не повенуть Донбас та Крим.

Хто може змусити Україну заморозити конфлікт? Це війна всіх українців, і якщо хтось у світі думає, що може диктувати Україні умови, за яких вона може або не може захищатися, то він серйозно помиляється, – наголосив Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?