Путіну хочуть дозволити встановлювати владу на окупованих територіях України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіну хочуть дозволити встановлювати владу на окупованих територіях України

Путіну хочуть дозволити встановлювати владу на окупованих територіях України
Джерело:  online.ua

До Держдуми РФ вже подали законопроєкт, який наділить кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна повноваженнями із створення тимчасових органів влади на територіях поза межами РФ.

Джерело: "Медуза"

Путіну дозволять встановлювати владу на окупованих українських територіях 

Повідомляється, що законопроект про тимчасові цивільні адміністрації на захоплених територіях України внесли депутати "Справедливої Росії - За правду" на чолі із Сергієм Мироновим.

Ми даємо повноваження верховному головнокомандувачу РФ, президенту Росії у разі потреби створювати такі цивільні адміністрації, по суті, тимчасові органи виконавчої влади для вирішення всіх необхідних завдань, - наголосив Миронов.

Фото - facebook.com/mod.mil.rus

Примітно, що у Кремлі до цього заявляли, що нібито не мають на меті окупувати українські території.

Між тим канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Путін не буде диктувати Україні умови мирної угоди.

Окрім цього очільник німецького уряду пообіцяв Україні подальшу військову, фінансову та політичну підтримку.

Путін, як і раніше, вважає, що може бомбити і диктувати мир. Але він помиляється. Так само як він помилявся щодо рішучості українців та єдності наших союзів. Тому що українці цього не приймають, і ми також", - зазначив Шольц.

За його словами, коли у Кремлі зрозуміють, що невзмозі зламати спротив українців, тільки тоді Путін буде готовий до проведення серйозних переговорів.

У нас у всіх одна спільна мета: Росія не має виграти цю війну. Україна має вижити. Допомога країні, яка зазнала жорстокого нападу, щоб допомогти їй захистити себе, не є ескалацією, - наголосив очільник німецького уряду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?