Британська розвідка назвала цілі армії РФ після Лисичанська
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка назвала цілі армії РФ після Лисичанська

Британська розвідка назвала цілі армії РФ після Лисичанська
Джерело:  online.ua

За інформацією британської розвідки, після захоплення Сєвєродонецька та Лисичанська кремлівська окупаційна армія сконцентрується на спробах захопити міста на території Донецької області.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Окупанти не полишать спроб захопити Донбас

Наразі кремлівська окупаційна армія встановила контроль над Лисичанськом і планує просуватись далі.

Місто було останнім великим населеним пунктом Луганської області, що знаходиться під контролем України.

Тепер увага Росії майже напевно переключиться на захоплення Донецької області, велика частина якої залишається під контролем українських сил. Боротьба за Донбас була наполегливою і виснажливою, і навряд чи це зміниться в найближчі тижні, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

Між тим представники Оперативного командування "Південь" повідомили, що українська авіація потужно відпрацювала по складах з боєприпасами кремлівської окупаційної армії у Баштанському районі Миколаївської області.

Парами ударних вертольотів Ка-52 та їх одиночним використанням ворог тричі за день атакував позиції ЗСУ в районі адміністративного кордону Херсонської та Миколаївської областей. Втрат немає.

Намагаючись розвідати позиції української армії в Херсонській Області, війська РФ запустили безпілотник "Орлан-10", який силами розрахунку переносного ЗРК був збитий.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За добу підтверджені втрати противника склали 47 солдатів і офіцерів, дві самохідні артустановки, гаубиця "Мста-Б", радіолокаційна станція і станція радіоелектронної розвідки, а також три одиниці броньованої техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?