Британська розвідка підвела підсумки шестимісячної війни України з РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка підвела підсумки шестимісячної війни України з РФ

Британська розвідка підвела підсумки шестимісячної війни України з РФ
Джерело:  online.ua

Представники розвідки Великої Британії зазначають, що за півроку війни проти України стан кремлівської окупаційної армії значно погіршився, а на РФ чекають дуже похмурі перспективи через санкції та міжнародну ізоляцію.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Становище кремлівських окупантів у війні в Україні продовжує погіршуватись

В Міноборони Британії зазначили, що 24 серпня Україна відзначає 31 рік незалежності.

З 2014 року президент Путін прагнув використовувати поєднання сили і примусової дипломатії для збільшення і зміцнення впливу Росії на Україну і втручання в її суверенні справи.

Шість місяців тому Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну з метою повалити уряд і окупувати більшу частину країни. До квітня російські лідери зрозуміли, що це не вдалося, і повернулися до більш скромних цілей на сході і півдні України, - зазначають представники британської розвідки.

Однак кремлівській армії не вдається досягти значних успіхів в результаті наступу на Донбасі. Наразі окупанти готуються до масштабного контрнаступу ЗСУ.

Військові РФ відчувають серйозну нестачу боєприпасів, транспортних засобів та особового складу.

Моральний дух у багатьох частинах її збройних сил поганий, а її армія значно деградувала. Її дипломатичний вплив зменшився, а її довгострокові економічні перспективи похмурі. Минуло шість місяців, і війна Росії виявилася дорогою і стратегічно шкідливою, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?