Британська розвідка проаналізувала логістику РФ після ударів ЗСУ по мостам до Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка проаналізувала логістику РФ після ударів ЗСУ по мостам до Криму

Британська розвідка проаналізувала логістику РФ після ударів ЗСУ по мостам до Криму
Джерело:  online.ua

З середини серпня російські війська продовжували використовувати понтонні мости на кордоні між півднем України та Кримом.

Джерело:  Міноборони Британії

Росіяни продовжували використовувати понтонні мости

За даними розвідки, Росія використовує мости на пунктах пропуску "Чонгар" та "Генічеськ" на кордоні між півднем України та окупованим Кримом.

Обидва постійні мости пошкоджені від українських високоточних ударів на початку серпня 2023 року. Понтонні мости навряд чи зможуть повністю витримати потік важкої техніки, що перевозить боєприпаси та озброєння на фронт.

Вузькі місця означають, що російські війська частково залежать від довгого обхідного шляху через Армянськ на півночі Криму. Це створює додаткові труднощі для російської логістичної мережі на півдні, — повідомляють британські розвідники.

У Криму вранці пролунало 7 вибухів

Біля села Оленівка Чорноморського району окупованого Криму пролунав вибух. Він зазначив, що вибух пролунав за кілька кілометрів від населеного пункту. В місцевих пабліках писали про сім вибухів.

Попередньо, влучили у військовий об'єкт РФ. Офіційна інформація відсутня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?