Британський генерал Радакін повідомив про нові провали Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Британський генерал Радакін повідомив про нові провали Путіна в Україні

Британський генерал Радакін повідомив про нові провали Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

На переконання очільника комітету начальників штабів Великої Британії адмірала Тоні Радакіна, російський диктатор Володимир Путін "провалює всі свої військово-стратегічні цілі" в Україні. Він також озвучив прогноз, що війна, цілком можливо, затягнеться надовго, попри нещодавні успіхи ЗСУ.

Джерело:  BBC

У Британії заявили про нові провали Путіна в Україні

На самому початку ми сказали, що це стратегічна помилка президента Путіна, а стратегічні помилки призводять до стратегічних наслідків. І в цьому випадку це стратегічний провал. Путін зазнає невдачі за всіма своїми військово-стратегічними цілями, він хотів підпорядкувати собі Україну, цього не станеться. Він хотів взяти під контроль столицю, ми бачили, що його було переможено раніше. Ми бачили, що він хотів послабити НАТО. Зараз НАТО набагато сильніша, до нас приєднуються Фінляндія та Швеція, - підкреслив Тоні Радакін.

Він звернув увагу на те, що армія РФ завжди мала проблеми з технікою та не має достатньої кількості живої сили.

Його (Путіна. - Ред.) сили слабкі на землі. І ми також бачимо чудові українські збройні сили, які виявляють мужність, вони борються за свою країну та користуються міжнародною підтримкою, яку ми всі надаємо, - наголосив британський адмірал.

Тоні Радакін переконаний, що війна буде тривати доволі довго, хоча ЗСУ наразі контратакують вкрай успішно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?