Британський рок-гурт Muse зняв кліп у Києві — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Британський рок-гурт Muse зняв кліп у Києві — відео

Британський рок-гурт Muse зняв кліп у Києві — відео
Джерело:  online.ua

Український продакшн зняв кліп для британського рок-гурту Muse. Зйомки відео на пісню Won’t Stand Down пройшли в Києві.

Джерело: Фейсбук shelter.film, Суспільне

Гурт Muse презентував кліп, знятий українською компанією в Києві

Muse повернулася, і ми теж – свіже музичне відео «WON'T STAND DOWN», яке ми створили для дорогого MrMrFilms, робота режисера Джареда Хогана та знято Джо Куком, – написали в компанії.

Зйомки кліпу проходили в грудні 2021 року. Після чотирьох років мовчання, це перша робота гурту Muse.

Головну роль у ролику виконала українська акторка Наталія Зозуля, одягнена у маску з обличчям фронтмену гурту Метью Беламі. Її виготовляли на замовлення в США.

За задумом, королева армії "темних генералів" протягом відео переживає катарсис та перевтілюється у божество.

Режисером кліпу став Джаред Хоган, який раніше також співпрацював з Joji та Girl in red. Як розповідають виконавчий продюсер Альберт Зурашвілі та продюсерка Даша Дерягіна, за всі знімальні процеси відповідала українська команда, а загалом над кліпом працювало близько сотні фахівців.

Зйомки іноземних виконавців у Києві

До слова, іноземні виконавці досить часто обирають столичні локації для зйомок. Наприклад, раніше Київ з'являвся в британській рекламі 5G, а київський недобуд – в кліпі британського співака Зейна Маліка.

У 2021 році Київ з’явився у кліпах Stromae, Royal Blood, Bring Me The Horizon та рекламних відео міжнародних брендів від Swarowski до Adidas. Новозеландський режисер зняв про місто окрему короткометражку, а Netflix випустив комедійний бойовик із Жаном-Клодом Ван Дамом, який частково зняли у Києві.

У минулому році також кліп зняла у Києві Дуа Ліпа. Сама співачка не приїжджала до міста, тож кадри з Дуа Ліпою знімали на тлі декорацій у США, а ось решту — у двох павільйонах у Києві.

У травні минулого року вийшов ролик новозеландського режисера Люка Гаксмена Ukraine — Pretty cool place, який він присвятив своїм друзям та спогадам про Київ. Режисер обіграє голлівудські стереотипи про Україну.

Окрім жартівливих моментів Люк Гаксмен включив у свій фільм також кадри з подій на Майдані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?