"Червоне повідомлення" від Netflix встановило рекорд за кількістю переглядів
Категорія
Культура
Дата публікації

"Червоне повідомлення" від Netflix встановило рекорд за кількістю переглядів

"Червоне повідомлення" від Netflix встановило рекорд за кількістю переглядів
Джерело:  online.ua

Фахівець у кримінальних справах ФБР Джон Хартлі їде за наказом Інтерполу до Риму, щоб упіймати одного з найкращих злодіїв у сфері мистецтва. Аферист Нолан Бут планує вкрасти одне із знаменитих золотих яєць Клеопатри, подароване їй Марком Антонієм. Водночас найкраща викрадачка у сфері мистецтв Сара Блек також полює за трьома реліквіями. Через серію подій Хартлі та Бут змушені працювати разом, щоб знайти зниклу цінність, але все не так просто, як здається.

Джерело: Screen Rant

Комедія встановила рекорд щодо кількості переглядів у день прем'єри. Про це повідомили у Twitter виконавці головних ролей Райан Рейнольдс та Галь Гадот.

На жаль, Red Notice отримав досить погані відгуки, а сюжет рясніє помилками. Крім того, тут надто багато подвійних, потрійних та поворотних поворотів. Високобюджетний бойовик Netflix закопує себе в яму надмірною закрученістю сюжету та деякою плутаниною.

Такі серіали, як Mindhunter та “Червоне повідомлення” від Netflix, інформують аудиторію про належні поліцейські процедури та про те, скільки бюрократії пов'язано з роботою на вищому рівні в розвідувальній організації.

До речі, за право поставити фільм точилася боротьба між найбільшими студіями – Universal Pictures, Warner Bros., Paramount Pictures, Legendary Entertainment, Netflix та Sony Pictures.

На сайті-агрегаторі Rotten Tomatoes фільм має рейтинг 39%, заснований на 114 рецензіях, із середньою оцінкою 6.8/10. Вирок критиків гласить:

"Великий бюджет і зірковий акторський склад "Червоного повідомлення" в сумі дають спритно компетентну екшн-комедію, чиї несмачні інгредієнти лише роблять підсумковий результат більш розчаровуючим". На сайті Metacritic фільм має середній рейтинг 36 балів зі 100 на основі 34 рецензій, що відповідає статусу «загалом несприятливі відгуки».

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?