Бронемашини й танкові боєприпаси. Британія надасть Україні новий пакет військової допомоги
Категорія
Світ
Дата публікації

Бронемашини й танкові боєприпаси. Британія надасть Україні новий пакет військової допомоги

Бронемашини й танкові боєприпаси. Британія надасть Україні новий пакет військової допомоги
Джерело:  online.ua

Велика Британія надає Україні боєприпаси до танків Challenger 2, бойові машини CVRT та 50 млн фунтів стерлінгів (64,7 млн доларів) для ремонту техніки. Також країна створить реабілітаційний центр для військових в Україні.

Джерело: Уряд Британії

Британія виділа Україні новий пакет допомоги

Велика Британія поставить в Україну понад 70 бойових та матеріально-технічних машин, у тому числі CVRT.

Транспортні засоби британської армії будуть передані Україні, щоб забезпечити передові засоби для перевезення життєво важливих боєприпасів і обладнання, евакуації поранених солдатів і відновлення пошкоджених транспортних засобів, - вказано у повідомленні.

Також країна передає тисячі боєприпасів до танків Challenger 2, які будуть негайно доставлені в Україну.

Новий пакет вартістю 50 мільйонів фунтів стерлінгів підтримувати техніку, яку Британія же надала Україні, включаючи запасні частини, технічну підтримку, та навчання технічного обслуговування.

Британія займатиметься реабілітацією військових

Також Британія запускає проєкт через НАТО зі створення медичного реабілітаційного центру для підтримки відновлення та повернення солдатів на фронт після бойових поранень.

Програма фінансуватиметься через Комплексний пакет допомоги НАТО Україні та підтримуватиметься спеціалістами з реабілітації з усього Альянсу.

У центрі лікуватимуть найбільш тяжко поранених, допомагаючи їм адаптуватися до протезів, навчитися ходити та відновити впевненість.

Легко пораненим центр пришвидшить відновлення, допоможе повернутися до Збройних Сил, щоб захищати Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?