Буданов пояснив неможливість поразки України у війні
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов пояснив неможливість поразки України у війні

Буданов пояснив неможливість поразки України у війні
Джерело:  online.ua

За словами керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, злочинна армія РФ вже зазнала стратегічної поразки і всі спроби Кремля змінити ситуацію будуть марними.

Джерело:  інтерв’ю  Наталії Мосійчук

Чому Україна вже не може програти у розв'язаній Росією війні 

Очільник ГУР зазначив, що після злочинного вторгнення в Україну Росія вже пішла невідворотнім шляхом поразки.

Росія вже давно пішла шляхом свого стратегічного програшу. І тепер це вже, як у шахах цугцванг, щоб вони не зробили – все одно буде стратегічний програш. І навпаки, розуміючи це, вже неможливий програш України. Це нереально! Бо тоді стане питання, а куди це все пішло? - пояснює Буданов. 

Глава розвідки підкреслив, що до злочинного вторгнення в Україну Росію у світі сприймали як потужну державу.

А що виявилося – мильна бульбашка. А вона лопнула. А там порожнє всередині. Подивіться, що сталося зараз – Росія дипломатичний вигнанець, це факт, - зазначає Буданов. 

Очільник ГУР підкреслив, що наразі російська економіка перебуває у жалюгідному стані, а армія виявилась мильною бульбашкою.

Буданов зазначив, що наразі у світі вже ніхто не боїться Росії окрім кількох сусідніх країн, які із занепокоєнням слідкують за діями Кремля.

Україна розвінчала міф про непереможну російську армію.

Війна має перенестись на територію Росії

Глава ГУР підтримав ідею перенесення бойових дій на територію Росії, адже чим ширшими будуть операції на території РФ, тим краще.

Відмінна ідея, як на мене. Ми не працюємо такими методами, якими працює РФ, тому порівнювати це абсолютно неправильно. Війна має бути перенесена на іншу територію, якою зрозуміло для нас є РФ та інші їх території, де знаходиться їх вплив, - підкреслив Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?