Буданов розповів, які обʼєкти РФ атакують українські дрони
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов розповів, які обʼєкти РФ атакують українські дрони

Буданов розповів, які обʼєкти РФ атакують українські дрони
Джерело:  online.ua

Українські дрони атакують у РФ підприємства військово-промислового комплексу. Зокрема, це стосується заводів, що займаються виробництвом ракет.

Джерело: Кирило Буданов

Українські дрони атакують заводи з виробництва ракет у РФ

За словами глави ГУР, якщо подивитися на всі російські об'єкти, "схильні до якогось невідомого впливу", то можна побачити одну закономірність – усі вони працюють на ВПК РФ.

Ми, коли відпрацьовуємо певні дії по об'єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння, - зазначив Буданов.

Наприклад, серед атакованих останнім часом підприємств Буданов назвав Брянський завод Кремній-ЕЛ, що виробляє електронне обладнання для ракет. А також Редкінський дослідний завод (Тверська область РФ), де виробляють компоненти ракетного палива.

Крім того, голова ГУР додав, що третина заводів, зайнятих у росіян у цій сфері, розташована у зоні територіальної досяжності безпілотників.

Що відомо про атаки на заводи у Росії

Вночі з 29 на 30 серпня російський виробник мікроелектроніки "Кремній ЕЛ" потрапляв під удари. Зокрема, згідно з неофіційними джерелами, внаслідок цього сталася пожежа на одному із цехів.

Крім того, про обстріл цього ж заводу повідомлялося і 7 вересня.

Також дрон атакував "Рєдкінський дослідний завод" у Тверській області Росії 13 вересня, через що стався вибух. Підприємство займається виробництвом унікальної продукції для авіації та космічної промисловості.

20 вересня у Тверській області повідомляли про падіння невідомого безпілотника на території цього ж підприємства.

Також 25 вересня БпЛА атакував підприємство з виробництва дизеля у Брянській області. Внаслідок атаки на підприємстві спалахнула пожежа.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?