Букмекери здивували прогнозом на бій Ломаченко — Коммі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Букмекери здивували прогнозом на бій Ломаченко — Коммі

Букмекери здивували прогнозом на бій Ломаченко — Коммі
Джерело:  online.ua

У ніч з 11 на 12 грудня всесвітньо-відомі боксери Василь Ломаченко та Річард Коммі проведуть довгоочікуваний бій у Нью-Йорку (США) - вони битимуться у легкій вазі за титул WBO Inter-Continental.

Джерело: "24 канал"

Чого очікувати від бою Ломаченко - Коммі 

Що важливо розуміти, цих боксерів об'єднує те, що вони обидва програли Теофімо Лопесу та втратили свої пояси. Наш чемпіон програв титули WBO, WBA, WBC, а Коммі – пояс IBF ще 2 роки тому.

Після поразки Лопесу 33-річний українець повернувся у ринг та нокаутував Масайоші Накатані. Натомість Коммі здолав Джексона Марінеса. Слід звернути увагу, що пауза Річарда без боксу склала півтора року. Ломаченко та Коммі могли зустрітися навесні 2019-го року та визначити абсолютного чемпіона світу. Але через травму ганця бій так і не відбувся, - йдеться в повідомленні.

На переконання промоутера Олександра Красюка, від результатіа бою Ломаченко – Коммі буде залежати, як складеться ситуація у легкій вазі. Наразі титулами WBO, WBA, IBF володіє Джордж Камбосос. А пояс WBC у Девіна Хейні.

Окрім того, наголошується, що переможець поєдинку Ломаченко – Коммі може отримати титульний бій з Камбососом. За словами Боба Арума, саме українець може стати офіційним претендентом на зустріч з Камбососом.

Що цікаво, букмекери компанії Favbet переконані, що переможе Ломаченко, на його перемогу вони пропонують коефіцієнт 1,07. Цілком можливо, українець нокаутує Коммі в середині поєдинку. Дострокова звитяга українця оцінена коефіцієнтом 1,42. Перемогу Ломаченка очікують у 7 – 9 раундах – коефіцієнт 3,50.

Якщо ж Василь виграє за очками – коефіцієнт 3,25. Однак, щоб переможця визначали судді, бій повинен пройти всю дистанцію – коефіцієнт 3,15. Шанси Коммі здобути перемогу в бою з Ломаченком букмекери оцінили коефіцієнтом 9,50. На його дострокову звитягу у Favbet пропонують коефіцієнт 11,00, - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?