Це рекорд. Катерина Садурська втретє стала чемпіонкою світу з фрідайвінгу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це рекорд. Катерина Садурська втретє стала чемпіонкою світу з фрідайвінгу

Катерина Садурська
Джерело:  online.ua

Українська професійна фрідайверка Катерина Садурська виборола другу золоту медаль на Чемпіонаті світу з фрідайвінгу та встановила новий світовий рекорд. 

Головні тези:

  • Катерина Садурська стала чемпіонкою світу з фрідайвінгу вже втретє, показавши вражаючі досягнення у декількох дисциплінах.
  • Українська фрідайверка встановила новий світовий рекорд, занурившись на глибину 80 метрів у дисципліні “постійна вага без ласт”.
  • Катерина Садурська також стала чемпіонкою світу в дисциплінах 'вільне занурення по тросу' та “фрідайвінг з моноластою”, встановивши рекордні результати.
  • Фрідайверка з Харкова увійшла до Національного Реєстру Рекордів України завдяки своїм вражаючим досягненням у світі фрідайвінгу.
  • Катерина Садурська є першою українкою, яка пірнула на глибину 103 метрів з моноластою, встановивши новий рекорд у світі спортивного фрідайвінгу.

Що відомо про історичний успіх Садурської на чемпіонаті світу з фрідайвінгу у грецькому Каламаті

Зазначається, що українська фрідайверка у дисципліні "постійна вага без ласт" занурилась на рекордні 80 метрів і встановила новий світовий рекорд.

І, як і всі свої попередні перемоги, цю я присвячую Україні, нашим захисникам і всім, хто бореться за нашу свобод, — зазначила Садурська, коментуючи власний успіх.

Що відомо про інші успіхи Садурської на чемпіонаті світу з фрідайвінгу

9 жовтня Садурська стала чемпіонкою світу в дисципліні вільне занурення по тросу, де здобула перемогу з результатом 95 м.

Садурська втретє стала чемпіонкою світу з фрідайвингу та встановила новий рекорд — 103 метри з моноластою.

Садурська стала першою українкою, яка досягла такої глибини. Попередній рекорд належав Наталії Жарковій — 102 метри.

У дисципліні "вільне занурення по тросу" українка показала результат на 95 м. Катерина Садурська завоювала золото третій рік поспіль.

Фрідайверка з Харкова Катерина Садурська потрапила до Національного Реєстру Рекордів України. Спортсменка встановила світовий рекорд — пірнула на затримці дихання на глибину 76 м без ластів, маски й іншого допоміжного засобу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?